Andlig Yogaresa till Indien

Yoga, Andlighet & Konst

Denna resa är en möjlighet till självförverkligande, att få lära känna sig själv, att vara sig själv. Vem är du? Vad vill du göra med ditt liv? Självförverkliga din plan om dig själv och ditt liv på denna resa. Bli din egen profet.

Vi har många längtan efter andlig utveckling. Att frigöra sig från jaget och andra invanda livsmönster ger oss den transformation vi behöver. Med hjälp av yoga och meditation, konstnärligt skapande, dagliga intuitionsövningar, och läran om hur man uppnår långsiktiga mål strävar vi mot lycka.

Du får på denna resa hjälp att utveckla din andlighet, konstnärlighet, kroppsliga frigörelse och intuition.

Under yogaresan kommer vårt hem bestå av den välkände Janesh Vaidyas Ocean Garden, beläget mindre än 30 meter från Dolphin Bay’s vackra kust i Kerala, Indien. I en liten familjär grupp om inte mer än 6st gäster bor vi i fräscha luftiga dubbelrum med egna badrum. Vi har en egen yogashala och även möjlighet till att njuta av vår yoga under öppen himmel på till huset tillhörande takterrass.

Många övningar är byggda på en universal tro men denna tro är religiöst obunden och alla med eller utan Gudstro är välkomna att deltaga på våra kurser.

 

På denna hälsoresa erbjuder vi

 • Helpension med ayurvedisk kost tilllagad av kockarna i Janesh Vaidyas Village.
 • Yoga två gånger om dagen, morgon och kväll med fokus på kroppens alla chakran.
 • Daglig guidad meditation med fokus på kroppens alla chakra.
 • 90 min daglig undervisning i akvarellmålning.
 • Dagliga intuitionsövningar.
 • 55 min ayurvedisk huvudmassage och ayuevedisk oljebehandling i form av shirodhara.
 • 2 tillfällen med frigörande dans.
 • Transfer från och till Kochi international airport Kerala, India.
 • Tarotkortsläggning till ett specialpris av 450kr (ordinarie pris 650kr) går att boka på plats.
 • 55 min ayurvedisk helkroppsmassage till ett specialpris av 500kr (ordinarie pris 750kr).
 • Fler ayurvediska behandlingar går att boka på plats till ett självkostnadspris.

Yogan

På den andliga yogaresan erbjuder vi varje dag två yogapass, morgon och kväll. Morgonyogan kommer att ta dig på en resa där du arbetar med samtliga av dina chakran, från muladhara – rotchakrat till sahasrara – kronchakrat. Kvällsyogan hålls i enlighet med klassisk indisk tradition. Yogan kommer att anpassas till alla deltagare, nybörjare såväl som erfarna yogautövare.


Meditationen

Varje dag erbjuds dagligen guidad meditation. Unikt för vår yogaresa är att även meditationerna är skrivna specifikt för kroppens olika chakran och går hand i hand med yogapassen. Alla guidade meditationer som YogaDevata använder är skrivna av Cecilia och du får tillfälle att utvecklas med meditationerna som är upplagda så att de följer utvecklingen som sker under perioden.


Chanting

Varje morgon ljudar vi och reciterar mantran och vedaskrifter tillsammans och det blir en påtagande kraftfullt del av din utveckling under denna resa. Ljud och mantran har positiva effekter på kroppen, de går nämligen direkt in i själen.


Intuitionsövningar

Lär dig att träna upp och utveckla din intuition med olika spännande övningar. Möt dina andliga guider och änglar och lär dig med olika metoder att på ett konkret sätt få hjälp i din vardag med stora och små beslut.


Akvarellmålning

Tillsammans med en av våra yogalärare Lotten (även verksam akvarellkonstnär under namnet LenaLotten) får du 12 timmars undervisning i akvarellmålning under vår resa. Vi dyker djupare i den kreativa och skapande världen för att ge uttryck för känslor och öppnar på så sätt upp för personlig utveckling. Se gärna mer av Lottens konst på www.lenalotten.com.


Auyrvedisk kost

Gå mot en bättre hälsa och lugnare mage med ayurvedisk kost. Kosten är vegetarisk och det är den välkända Janesh Vaidyas kockar som lagar all vår goda mat på yogaresan. Helpension inkluderar 5 mål och mellanmål per dag.


Auyrvedisk behandling

Samtliga gäster kommer under perioden erbjudas 120 min ayurvedisk behandling vilket bokas på plats. Auyrvedisk massage och behandling ger en mycket skön, djup avslappning. De kommer att balansera kropp och psyke då både fysiska och mentala blockeringar kommer att släppa. De renar kroppen från gifter och slaggprodukter samt får blod- och lymfcirkulationen att öka.


Frigörande dans

Den frigörande dansen hjälper dig att lossa på spänningar, oro och inramade mönster kroppen varje dag bär på och anpassar sig efter. Vi tar rörelser till musik ett steg längre och blickar inåt i oss själva för att helt kravlöst kunna låta kroppen utrycka de stämningar och känslor den är i behov av.

 

Tarotkortsläggning

Ibland kan man behöva lite hjälp och stöd i livet och då kan man få fin vägledning av tarotkorten med sina beslut. Tarotkortsläggning erbjuds till ett specialpris och kan beställas på plats.

Boka Nu

Datum

 • 20 – 29 mars 2020

Incheckning sker efter 13.00 den 20:de mars och utcheckning sker innan kl 12.00 den 29:de mars. Vi värderar våra mindre familjära grupper med stor gemenskap högt och har därför ett begränsat antal platser till vår andliga yogaresa.


Pris och boende

 • Delat boende i fina fräscha luftiga rum, alla med eget badrum
 • Pris 15 900 SEK / person


Resefakta

 • Flyg ingår ej i priset.
 • Transfer från och till Kochi international airport Kerala, India ingår i priset


Resetips

Indien kräver visum för inresa i landet oberoende av längd för din vistelse. E-visa går att ansöka om på https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html.

Om ni bokar er flygresa själva så kolla sökmotorer som www.flygresor.se, www.momondo.se eller www.flygstolen.se. Mellan 4500 SEK – 6000 SEK är rimligt att betala för tur & retur.


Bokning

För att boka er plats, gå till kontaktsidan och gör en kursanmälan till Andlig Yogaresa till Indien.

Ni betalar då 12% av priset (1860 SEK) för att få er plats reserverad. Resterande av resan betalas senast 30 dagar innan ankomst. Uppgifter kring betalning samt program för resans alla dagar skickas ut via mail ca 2 månader innan avresa.

Anmälan är bindande med det undantaget att en kris skulle drabba dig eller din familj. I sådana fall utgår full återbetalning till dig förutom bokningsavgiften. Detta gäller vid ej påbörjad kurs. Läkarintyg på det inträffade kommer vi då att behöva.

Mindre ändringar i schema och program kan förekomma.


Pass & Reseförsäkring

Kontrollera att ditt pass är giltigt minst 6 månader innan återresa. Boka alltid reseförsäkring via ditt försäkringsbolag om det inte ingår i din hemförsäkring.

Väl mött YogaÄnglar

Människan är inte annat än summan av sina tankar. Det man tänker det blir man.
~ Mahatma Gandhi ~