Feelgood resa till Italien

Förläng sommaren och kom med oss på denna lyxiga Feel good resa till underbara Italien i oktober.

Innehållet och den stora variationen gör att du väljer själv om du vill vara med på alla pass eller bara vill delta i vissa av dem. Välj det som passar dig bäst.

Unna dig en helhetsupplevelse med fokus på dig och ditt välmående. Det här är du värd! Du kommer att känna dig ompysslad på alla sätt. Vi låter sommaren stanna kvar ett tag till och det är normalt mellan 19-25 grader varmt i oktober, och fortfarande riktigt varmt och skönt i havet.

Italiensk mat och dryck är en fest i sig med smak och tradition. Här erbjuds en mångfald av rätter som glädjer sinnena. Från den perfekta al dente-pastan till smakrika risotton och aromatiska pizzor.

Under Feel Good resan kommer vårt hem bestå av ett magnifikt familjehotell. Hotellet har anor ända bak till Jesu tid och ligger i Gaetabukten. Rummen är rymliga och har en fräsch atmosfär, mycket typiskt för medelhavets avslappnade stil. De har olika tema beroende på var du bor. De som väljer delat boende har varsin 90 cm bred säng.

Det finns 2 pooler varav en är av olympiska mått och passar utmärkt för dem som vill motions simma. Om du vill ta ett dopp i havet så har hotellet en privat badbrygga med solstolar och solparasoll. Där har du också en bar, dusch och toalett. Strandhandduk får du från hotellet.

Du tar dig lätt in till charmiga medeltida Gaeta, en liten stad med stengator och mysiga gränder eller till Formia som är lite större och modernare.

Att njuta till fullo av mat och dryck på italienska är bara det värt en resa till Italien. Här har du förmånen att njuta av yoga, bli omhändertagen med massage, utforska qigong och stärka sin kropp med pilates.

Dessutom i en underbar miljö, denna resan erbjuder en oöverträffad möjlighet att fördjupa sitt välmående och få en fristad från vardagens stress. Häng med du också, antalet platser är begränsade!

På denna Feel Good resa erbjuder vi:  

 • Helpension med medelhavsmat  
 • Yoga dagligen  
 • Meditation eller andningsövningar dagligen  
 • Qigong  
 • Ansiktsmassage  
 • Ansiktsbehandling med ansiktsmask  
 • Pilates 
 • Gruppträningspass  
 • Vin- och limoncelloprovning   
 • Utflyktsdag
 • Jogga med Ingela
 • Tarotkortsläggning går att boka på plats till självkostnadspris
 • Kropps massage eller Djupvågs/Farsiabehandling i mån av tid går att boka på plats.Till självkostnadspris.
 • Utflykter till öarna Ponza och Ventotene kan bokas till självkostnadspris.

Yogan  

På Feel Good resan erbjuder vi varje morgon ett yogapass. Yogan kommer att anpassas till alla deltagare, nybörjare såväl som erfarna yogautövare. Några yogamattor finns inte, medtag egen.  

Meditationen 

Varje dag erbjuds dagligen guidad meditation eller andningsövningar. Alla guidade meditationer som YogaDevata använder är skrivna av Cecilia och du får tillfälle att utvecklas med meditationerna som är upplagda så att de följer utvecklingen som sker under perioden. 

Qigong  

Under två av dagarna erbjuds ett qigongpass. Qigong kan översättas till ”rörelser av energin”och består av mental koncentration med enkla rörelser där andetaget är i fokus.  

Massage  

Samtliga gäster kommer under perioden erbjudas 30 min Svensk klassisk , ayurvedisk eller hawaiiansk massage vilket bokas på plats till ett specialpris. Både den ayurvediska och hawaiianska massagen är avslappningsmassage med olja och fungerar avstressande och välgörande för kropp och själ. Massagen förkortar kroppens läkningsprocesser och ger dig samtidigt en skön stund att bara njuta.  

Ansiktsbehandling med ansiktsmask  

Samtliga gäster kommer under perioden erbjudas 30 min ansiktsbehandling med Gua sha massage och ansiktsmask vilket bokas in på plats. Gua sha massage ökar blodcirkulationen och aktiverar lymfsystemet, den förbättrar hudtonen och ger ett litet lyft. Ansiktsbehandlingen får även den mest stressade att slappna av i form av en njutbar stund som kommer att ge dig den uppfräschning din hud behöver.  

Pilates

Pilates kan vara ett effektivt sätt att förbättra din kroppshållning, öka kroppskontroll och flexibilitet, stärka dina muskler och minska stress.

Gruppträningspass 

Tabata är ett högintensivt 30 minuters pass. Här förbättrar du konditionen, ökar fettförbränning och muskelstyrkan. Träningsformen kommer att anpassas efter din egen nivå och alla har möjlighet att delta.  

Tarotkortsläggning  

Ibland kan man behöva lite hjälp och stöd i livet och då kan man få fin vägledning av tarotkorten med sina beslut. Tarotkortsläggning erbjuds till ett specialpris och kommer att beställas på plats.

Vinprovning  

En  kväll kommer vi att få njuta av en vinprovning presenterad av vår värd. Då provar vi husets röda och vita vin, egenproducerad limoncello samt deras underbara olivolja, de gör också egen marmelad på citroner och mandarin. Lämna lite plats i resväskan då du troligen vill köpa och ta med hem.

Jogga med Ingela

Vissa mornar kan ni jogga på stranden med Ingela.

Utflykt  

En av dagarna utgår vanligt schema och vi gör då ett besök på marknaden i Formia. Där kan du hitta allt möjligt från lokal kultur och inhemskt läderhantverk. Det är verkligen en fest för alla sinnen att ta del av en marknads dag. Här hittar du garanterat något kul att ta med hem som minne av din feel good resa.

Djupvågsbehandling  

Här kan du om du önskar att lägga dig på bänken med kläderna på. Djupvågsmaskinen vi använder i massagebehandlingen är avancerad och kraftfull. Massagen i sig är skonsam och främjar både rörligheten och avslappning

Boka Nu

Datum:

 • 7-12 oktober 2024

In och utcheckning sker vid lunchtid. 

Pris och boende: 

 • Delat boende i fina rum, alla  med fin utsikt och samtliga med eget badrum
 • Pris 18 700 kr

Minimum 6 deltagare och max antal deltagare per kurs är endast 16 personer då vi vill kunna skapa en familjär känsla och gemenskap och ge alla likvärdiga rum, med en fantastisk utsikt.

       Rumstillägg för eget rum : 3000 kr

Resefakta: 

 • Flyg ingår ej i priset.  
 • Transfer till och från flygplats ingår ej i priset men går att boka (skriv detta i er anmälan till oss om det så önskas) till ett självkostnadspris av ca 1900 sek/buss (som kan ta 6 personer) enkelresa. Färden tar ca 120 min. Vill man hellre ta buss från flygplatsen till Rom och därifrån tåg  eller buss till Formia är detta en smidig resa. Den resan tar ca 120 minuter. Väl i Formia hämtar vi upp er på stationen för kostnadsfri transport till vårt boende.

Resetips: 

Om ni bokar er flygresa själva så kolla sökmotorer som www.flygresor.se, www.momondo.se eller www.flygstolen.se. Mellan 1500 SEK – 3000 SEK är rimligt att betala för tur & retur. 

Bokning: 

För att boka er plats, fyll i intresseanmälan på  kontaktsidan. Ni betalar då 20% av priset (3 740SEK) för att få er plats reserverad. Enklast betalar du in bokningsavgiften via Swish. Resterande av Feel Good resan betalas senast 30 dagar innan ankomst. Uppgifter kring betalning samt program för resans alla dagar skickas ut via mail ca 2 månader innan avresa. 

Anmälan är bindande med det undantaget att en Akut sjukdom/olycka skulle drabba dig eller din närmaste familj (barn eller partner). I sådana fall utgår full återbetalning om krisen gäller dig själv alternativt 50% återbetalning om det gäller din familjemedlem. Boknings avgiften är ej återbetalningsbar. Detta gäller vid ej påbörjad kurs. Läkarintyg från din behandlande läkare på det inträffade kommer vi då att behöva. Maila till YogaDevata när ni har bokat då vi haft vissa problem med vår bokningscentral.

Om vi på YogaDevata måste pga rådande coronakris ställa in resan så betalas även bokningsavgiften tillbaka. Då är det enligt Regeringskansliets UD, Sverige och Italiens regler och riktlinjer samt råd som gäller.

Mindre ändringar i schema och program kan förekomma.

Pass & Reseförsäkring: 

Kontrollera att ditt pass är giltigt minst 6 månader innan återresa. Boka alltid reseförsäkring via ditt försäkringsbolag om det inte ingår i din hemförsäkring.

Väl mött YogaÄnglar

Sagt om Feelgood resan

We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.
~ Pierre Teilhard de Chardin ~