Feelgood resa till Italien

Precis som en Feel Good film lämnar en skön känsla i kroppen efteråt, kommer YogaDevatas Feel Good resa göra desamma för dig, få dig att le vid tanken av denna sköna resa och du kommer att få ett avslappnat och varmt minne att ta med dig hem till höstens kalla vindar. Innehållet på denna resa kommer att sträcka sig från yogans härliga mystik till bachatans sensuella romantik.  

Unna dig en helhetsupplevelse med fokus på dig och ditt välmående, något som kommer att stanna kvar i kropp och ditt psyke med lång eftersmak.  

Under Feel Good resan kommer vårt hem bestå av en pittoresk vingård längs Italiens sköna kust. På vingården odlas även oliver och ekologiska grönsaker och ger dig möjlighet att känna dig som hemma medans du är på ett underbart äventyr. Vingården producerar eget vin, limoncello och olivolja och under resan kommer möjlighet finnas till vin- och limoncelloprovning. 

Att njuta till fullo av mat och dryck på italienska är bara det värt en resa till Italien men att dessutom få ta del av yoga, massage, qigong och dans och allt annat denna resa erbjuder gör det till en oförglömlig upplevelse för alla.  

På denna Feel Good resa erbjuder vi:  

 • Transfer till och från Neapels flygplats 
 • Helpension med medelhavsmat  
 • Yoga dagligen  
 • Meditation eller andningsövningar dagligen  
 • Qigong  
 • Massage  
 • Ansiktsbehandling med ansiktsmask  
 • Danslektion 
 • Gruppträningspass  
 • Vin- och limoncelloprovning   
 • Utflyktsdag  
 • Tarotkortsläggning till specialpris går att boka på plats 
 • Utflykter till Pompeji samt hästridning i den vackra naturen finns att boka till självbekostnad

Yogan  

På Feel Good resan erbjuder vi varje morgon ett yogapass. Yogan kommer att anpassas till alla deltagare, nybörjare såväl som erfarna yogautövare. Några yogamattor finns att låna men medtag gärna egen.  

Meditationen 

Varje dag erbjuds dagligen guidad meditation. Alla guidade meditationer som YogaDevata använder är skrivna av Cecilia och du får tillfälle att utvecklas med meditationerna som är upplagda så att de följer utvecklingen som sker under perioden. 

Qigong  

Under två av dagarna erbjuds ett qigongpass. Qigong kan översättas till ”rörelser av energin”och består av mental koncentration med enkla rörelser med andetaget i fokus.  

Massage  

Samtliga gäster kommer under perioden erbjudas 40 min ayurvedisk eller hawaiiansk massage vilket bokas på plats. Både den ayurvediska och hawaiianska massagen är avslappningsmassage med olja och fungerar avstressande och välgörande för kropp och själ. Massagen förkortar kroppens läkningsprocesser och ger dig samtidigt en skön stund att bara njuta.  

Ansiktsbehandling med ansiktsmask  

Samtliga gäster kommer under perioden erbjudas 30 min ansiktsbehandling med ansiktsmask vilket bokas in på plats. Ansiktsbehandlingen får även den mest stressade att slappna av i form av en njutbar stund som kommer att ge dig den uppfräschning din hud behöver.  

Danslektion  

Till latinamerikanska rytmer kommer det finnas möjlighet att delta i ett danspass. Vi kommer att få känna på grunderna i den sprudlande salsan och den sensuella bachatan. Inga förkunskaper krävs utan fokus ligger på glädjen i dansen.  

Gruppträningspass 

Under veckan kommer ett gruppträningspass med fokus på funktionell träning att erbjudas där vi ser till att använda kroppen på ett sätt som gynnar oss i vardagen. Träningsformen kommer att anpassas efter gruppen och dess deltagare för att ge alla möjlighet att delta.  

Tarotkortsläggning  

Ibland kan man behöva lite hjälp och stöd i livet och då kan man få fin vägledning av tarotkorten med sina beslut. Tarotkortsläggning erbjuds till ett specialpris och kommer att beställas på plats.

Vinprovning  

En av kvällarna kommer vi att få njuta av en vinprovning presenterad av gårdens ägare, Antonino. Då provar vi deras röda och vita vin, limoncello samt deras underbara olivolja.  

Utflykt  

En av dagarna utgår vanligt schema och vi gör då ett besök på en buffelfarm där vi får ta del av produktionen av den fantastiska italienska mozzarella- och ricotta-osten. Vi besöker också historiska tempel daterade till 350 år f.Kr. samt njuter av en promenad längs den den vackra Amalfikustens strand. Under utflyktsdagen erbjuds även lunch vid buffelfarmens egen restaurang.

Boka Nu

Datum: 

Vi har ett begränsat antal platser och du kan välja mellan att komma vid 2 olika tillfällen: 

 • 5-12 oktober 2019 
 • 12-19 oktober 2019 

In och utcheckning sker vid lunchtid. 

Pris och boende: 

 • Delat boende i fina lantliga rum, alla med eget badrum 
 • Pris 13.500kr 

Max antal deltagare per kurs är endast 16 personer då vi vill kunna skapa en familjär känsla och gemenskap. 

Resefakta: 

 • Flyg ingår ej i priset.  
 • Transfer från Neapels flygplats ingår i priset. Tider för transfer ges via mail 6 månader innan avresan.  

Resetips: 

Om ni bokar er flygresa själva så kolla sökmotorer som www.flygresor.se, www.momondo.se eller www.flygstolen.se. Mellan 1000 SEK – 2000 SEK är rimligt att betala för tur & retur. 

Bokning: 

För att boka er plats, fyll i intresseanmälan på  kontaktsidan. Ni betalar då 12% av priset (1620 SEK) för att få din plats reserverad. Resterande av Feel Good resan betalas senast 30 dagar innan ankomst. Uppgifter kring betalning samt program för resans alla dagar skickas ut via mail ca 2 månader innan avresa. 

Anmälan är bindande med det undantaget att en kris skulle drabba dig eller din familj. I sådana fall utgår full återbetalning till dig förutom bokningsavgiften. Detta gäller vid ej påbörjad kurs. Läkarintyg på det inträffade kommer vi då att behöva. 

Mindre ändringar i schema och program kan förekomma. 

Pass & Reseförsäkring: 

Kontrollera att ditt pass är giltigt minst 6 månader innan återresa. Boka alltid reseförsäkring via ditt försäkringsbolag om det inte ingår i din hemförsäkring.

 

Väl mött YogaÄnglar

Every morning we are born again. What we do today is what matters most.
~ Buddha ~