Feelgood resa till Italien

Precis som en Feel Good film lämnar en skön känsla i kroppen efteråt, kommer YogaDevatas Feel Good resa göra desamma för dig, få dig att le vid tanken av denna sköna resa och du kommer att få ett avslappnat och varmt minne att ta med dig hem till höstens kalla vindar. Innehållet på denna resa kommer att sträcka sig från yogans härliga mystik till bachatans sensuella romantik.

Unna dig en helhetsupplevelse med fokus på dig och ditt välmående, något som kommer att stanna kvar i kropp och ditt psyke med lång eftersmak.

Under Feel Good resan kommer vårt hem bestå av ett vackert 1700-tals hus med mycket charm beläget i hjärtat av gamla stan i Agropoli. Trots att vi befinner oss centralt är vi omgivna av lugn och ro och bor endast ett stenkast från havet. Huset ligger mitt bland de historiskt gamla mysiga gränderna med många charmiga stentrappor i riktning mot stadens slott byggt under 1400-talet, även det beläget ett par minuters promenad från huset.

Att njuta till fullo av mat och dryck på italienska är bara det värt en resa till Italien men att dessutom få ta del av yoga, massage, qigong och dans och allt annat denna resa erbjuder gör det till en oförglömlig upplevelse för alla.

På denna Feel Good resa erbjuder vi:  

 • Helpension med medelhavsmat  
 • Yoga dagligen  
 • Meditation eller andningsövningar dagligen  
 • Qigong  
 • Ansiktsmassage  
 • Ansiktsbehandling med ansiktsmask  
 • Danslektion 
 • Gruppträningspass  
 • Vin- och limoncelloprovning   
 • Utflyktsdag
 • Matlagningskurs med egen pastatillverkning
 • Tarotkortsläggning till specialpris går att boka på plats 
 • Kropps massage i mån av tid går att boka på plats till ett specialpris.
 • Utflykter till Pompeji, hästridning, snorkling och/eller kajakpaddling i den vackra naturen finns att boka till självbekostnadspris.

Yogan  

På Feel Good resan erbjuder vi varje morgon ett yogapass. Yogan kommer att anpassas till alla deltagare, nybörjare såväl som erfarna yogautövare. Några yogamattor finns att låna men medtag gärna egen.  

Meditationen 

Varje dag erbjuds dagligen guidad meditation. Alla guidade meditationer som YogaDevata använder är skrivna av Cecilia och du får tillfälle att utvecklas med meditationerna som är upplagda så att de följer utvecklingen som sker under perioden. 

Qigong  

Under två av dagarna erbjuds ett qigongpass. Qigong kan översättas till ”rörelser av energin”och består av mental koncentration med enkla rörelser med andetaget i fokus.  

Massage  

Samtliga gäster kommer under perioden erbjudas 40 min ayurvedisk eller hawaiiansk massage vilket bokas på plats till ett specialpris.(599kr)Både den ayurvediska och hawaiianska massagen är avslappningsmassage med olja och fungerar avstressande och välgörande för kropp och själ. Massagen förkortar kroppens läkningsprocesser och ger dig samtidigt en skön stund att bara njuta.  

Ansiktsbehandling med ansiktsmask  

Samtliga gäster kommer under perioden erbjudas 45 min ansiktsbehandling med Gua sha massage och ansiktsmask vilket bokas in på plats. Gua sha massage ökar blodcirkulationen och aktiverar lymfsystemet, den förbättrar hudtonen och ger ett litet lyft. Ansiktsbehandlingen får även den mest stressade att slappna av i form av en njutbar stund som kommer att ge dig den uppfräschning din hud behöver.  

Danslektion  

Till latinamerikanska rytmer kommer det finnas möjlighet att delta i ett danspass. Vi kommer att få känna på grunderna i den sprudlande salsan och den sensuella bachatan. Inga förkunskaper krävs utan fokus ligger på glädjen i dansen.  

Gruppträningspass 

Under veckan kommer ett gruppträningspass med fokus på funktionell träning att erbjudas där vi ser till att använda kroppen på ett sätt som gynnar oss i vardagen. Träningsformen kommer att anpassas efter gruppen och dess deltagare för att ge alla möjlighet att delta.  

Tarotkortsläggning  

Ibland kan man behöva lite hjälp och stöd i livet och då kan man få fin vägledning av tarotkorten med sina beslut. Tarotkortsläggning erbjuds till ett specialpris och kommer att beställas på plats.

Vinprovning  

En av kvällarna kommer vi att få njuta av en vinprovning presenterad av vår värd, Antonino. Då provar vi husets röda och vita vin, limoncello samt deras underbara olivolja.  

Utflykt  

En av dagarna utgår vanligt schema och vi gör då ett besök på en buffelfarm där vi får ta del av produktionen av den fantastiska italienska mozzarella- och ricotta-osten. Vi besöker också Antoninos oliv och vin gård. Under utflyktsdagen erbjuds även lunch vid buffelfarmens egen restaurang.

Matlagningskurs  

Vi bjuder på en kväll med genuin italiensk matlagning med fantastiska råvaror där du får uppleva en härlig italiensk stämning och göra egen pasta. Maten njuter vi av under middagen som följer tillsammans med husets egna röda eller vita vin.

Boka Nu

Datum:

 • 1-8 oktober  2023

In och utcheckning sker vid lunchtid. 

Pris och boende: 

 • Delat boende i fina rum, alla  med havsutsikt och samtliga med eget badrum
 • Pris 17.500 kr

Max antal deltagare per kurs är endast 14 personer då vi vill kunna skapa en familjär känsla och gemenskap och ge alla likvärdiga rum, med en fantastisk havsutsikt.

       Rumstillägg för eget rum : 3600 kr

Resefakta: 

 • Flyg ingår ej i priset.  
 • Transfer till och från flygplats ingår ej i priset men går att boka (skriv detta i er anmälan till oss om det så önskas) till ett självkostnadspris av ca 500 sek/person enkelresa. Färden tar ca 90 min. Vill man hellre ta buss från flygplatsen till Neapel och därifrån tåg  eller buss till Agropoli är detta en smidig resa till ett pris av ca 100-150 sek/person. Den resan tar ca 90 minuter. Väl i Agropoli hämtar vi upp er på stationen för kostnadsfri transport till vårt boende.

Resetips: 

Om ni bokar er flygresa själva så kolla sökmotorer som www.flygresor.se, www.momondo.se eller www.flygstolen.se. Mellan 2000SEK – 3000 SEK är rimligt att betala för tur & retur. 

Bokning: 

För att boka er plats, fyll i intresseanmälan på  kontaktsidan. Ni betalar då 20% av priset (3500SEK) för att få er plats reserverad. Enklast betalar du in bokningsavgiften via Swish. Resterande av Feel Good resan betalas senast 30 dagar innan ankomst. Uppgifter kring betalning samt program för resans alla dagar skickas ut via mail ca 2 månader innan avresa. 

Anmälan är bindande med det undantaget att en Akut sjukdom/olycka skulle drabba dig eller din närmaste familj (barn eller partner). I sådana fall utgår full återbetalning om krisen gäller dig själv alternativt 50% återbetalning om det gäller din familjemedlem. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar. Detta gäller vid ej påbörjad kurs. Läkarintyg från din behandlande läkare på det inträffade kommer vi då att behöva. Maila till YogaDevata när ni har bokat då vi haft vissa problem med vår bokningscentral.

Om vi på YogaDevata måste pga rådande coronakris ställa in resan så betalas även bokningsavgiften tillbaka. Då är det enligt Regeringskansliets UD, Sverige och Italiens regler och riktlinjer samt råd som gäller.

Mindre ändringar i schema och program kan förekomma.

Pass & Reseförsäkring: 

Kontrollera att ditt pass är giltigt minst 6 månader innan återresa. Boka alltid reseförsäkring via ditt försäkringsbolag om det inte ingår i din hemförsäkring.

Väl mött YogaÄnglar

Sagt om Feelgood resan

Människan är inte annat än summan av sina tankar. Det man tänker det blir man.
~ Mahatma Gandhi ~