Om Oss

Vår önskan på YogaDevata är att föra ut yoga till så många som möjligt med nya spännande infallsvinklar. Vårt team delar en gemensam uppfattning om att alla har något att hämta i yogan och/eller meditationen oavsett om du är gammal, ung, van yogautövare eller helt ny.

Cecilia Bernhardsson

Grundare

Yogalärare, Qi Gong Instruktör & Tarotkort Tolkare

Jag är utbildad Yogalärare och har studerat Satyanandayoga men även Hathayoga, Yinyoga, Hormonyoga, Gravidyoga, Barnyoga, Rehabyoga, Medicinskyoga och Kundaliniyoga, yoganidra och andra meditationstekniker samt avspänningsövningar.

Yogan har gett mig ett nytt synsätt och är ett stort stöd i mitt vardagliga liv och en god hjälp till att kunna hantera dagliga möten.

Jag har 30 års erfarenhet av meditationsövningar och avspänningsövningar och har 25 års erfarenhet av att träna Qi gong och Yoga.

Ingen är fulländad men det finns hos mig, och förmodligen också hos er, en önskan att fortsätta sträva efter att vara det bästa “jaget” jag kan vara. Och kom ihåg att vi har alla en del av Devata* i oss, Du & Jag.

Lotten Svensson

Samarbetspartner

Yogalärare, Personlig Tränare & Kostrådgivare

Yoga är för mig är ett levnadssätt och en helhet , en väg för mig att hitta tillbaka till ro, balans och stillhet inifrån när stora såväl som små utmaningar letar sig in i livet.

Från att som 14-åring deltagit på hemortens lokala gyms yogaklasser en gång i veckan, till att idag finna yogan vara en nödvändig del i min vardag och arbete ser jag som en stor välsignelse.

Som utbildad och verksam personlig tränare och kostrådgivare väver jag alltid in yogans fördelar i mitt vardagliga arbete, oavsett om det handlar om de fysiska fördelarna som kommer med utövning av yogans olika asanas (fysiska kroppsställningar) och/eller de psykiska fördelarna vi finner i meditation och avslappning.

Vi lever i ett samhälle med hög puls och stor stress och jag ser allt som oftast ett behov, i de människor jag arbetar med, att hitta tillbaka till sig själva för att finna nytt fokus och styrka i livet.

Ingela Sörman

Samarbetspartner

Yogalärare, Hälsorådgivare, Pilates Instruktör

Ingela Sörman driver "House of Power", en yogastudio i Halmstad.

Ingela har arbetat många år med att coacha människor till bättre hälsa och mående och brinner för det. Hon är bl a utbildad hälsokonsult, PT, kostrådgivare, yogalärare, pilatesinstruktör, medicinsk massageterapeut och stress-mindfulness coach. Naturmänniska som älskar lugnet och vegetarisk matlagning. I skogen med sin hund trivs hon allra bäst!

What you think, you become. What you feel, you attract. What you imagine, you create.
~ Buddha ~