Hälsoresa till Thailand

Yoga, Nyttig mat & Massage

Hälsoresa till Thailand 2018 med Yoga-Massage-Nyttig mat.

Ge din kropp en chans att återhämta sig , kom med på en Yogaresa till värmen och solen med oss. Unna dessutom din kropp att få massage och ansiktsbehandling varje dag! Detta är en resa för alla, nybörjare eller erfaren -yogan gör du utifrån dina egna förutsättningar.

Har du någon gång känt dig så in i norden trött att du inte vill gå ur sängen?

Tagit på dig så mycket uppgifter att du varit nära att gå in i väggen?

Då är denna resan något för dig! Kom och vila upp dig i familjär atmosfär och miljö där du kan vara dig själv och återhämta dig i lugn och ro. Yogan är ett sätt att lära känna din kropp och vad den kan göra för dig. Yogan vi tränar följer ditt eget andetag och är lugn och meditativ såväl som detoxande för kroppens organ. Bli vän med din egen kropp igen och låt ditt sinne stilla sig i meditationer som utvecklar dig och ditt sätt att se på dig själv. Du blir med yogan mer kroppsmedveten och vetenskapliga studier visar hur du kan sänka din stressnivå i kroppen.

Alla kan vi ibland hamna i ett ekorrhjul av stress och ”måsten” Detta resulterar förr eller senare i att kropp och psyke protesterar och vi får ont med värk, svårt att sova, stresshuvudvärk, ångest etc.Här kan yogan hjälpa dig att starta om, välja ett nytt hälsosammare  livsval.Börja lyssna aktivt på din kropp och sinne, yogan kan vara de verktyg du behöver för att lära dig att höra din kropps röst.Vårt mål är att få dig att må bättre fysiskt och psykiskt samt att komma i fas med dig själv.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en resa med oss till underbara Hua hin i Thailand. I 10 dagar får du ladda dina batterier med:

 • Yoga två gånger om dagen, morgon och kväll.
 • Meditation samt avslappningsövningar eller Yoga-andningsövningar två gånger om dagen.
 • Halvpension med nyttig mat, frukost och lunch.
 • Eftermiddagssnack i form av smoothies , detoxjuicer, frukt och nötter.
 • 30 min. kroppsmassage en gång per dag.
 • 40 min. ansiktsmassage samt naturliga ansiktsbehandlingar som passar din hudtyp.
 • Delat boende i luftiga dubbelrum med separata sängar eller dubbelsäng.
 • En dagsutflykt.
 • Ett Zumbapass.
Boka Nu

Huset är mycket modernt och har en hög standard.

Möjlighet att få andlig rådgivning i form av tarotkortstolkning, beställs på plats.

Det finns såklart tid att bada i poolen, åka till stranden, sola, vila, läsa en god bok, shoppa, meditera och låta kroppen återhämta sig i den härliga solen. Efter sista yogapasset ca klockan 19.00 är man fri att söka sig till någon av de härliga restaurangerna i närheten och uppleva thailänsk gästfrihet. Vi äter tillsammans i gruppen för de som önskar det eller så söker man egna äventyr.

Du får tillfälle att möta nya vänner som har samma intressen där ni kan dela en underbar upplevelse tillsammans.

Datum:

Vi har ett begränsat antal platser och du kan välja mellan att komma vid 3 olika tillfällen:

 • 2 – 11 Februari 2018.
 • 14 – 23 Februari 2018.
 • 27 Februari – 8 Mars 2018.

In och utcheckning sker vid lunchtid.

Pris:

13.990 kr / 10 dagar.

Resefakta:

Flyg ingår ej i priset.

Resetips:

Om ni bokar själva kolla sökmotorer som www.flygresor.se, www.momondo.se eller www.flygstolen.se. Mellan 4700kr – 6000kr är rimligt att betala för tur & retur. Man flyger till Bangkok och därifrån tar man sig till Hua Hin med Airconbuss eller Taxi, en resa på ca. 3 timmar. Det går transporter direkt från flygplatsen i Bangkok. Vill man stanna i Bangkok 1 eller flera nätter har vi tips på boende nära flygplatsen. Man kan sedan resa vidare från bussterminalen ”Southern Bus Terminal” i fina Airconbussar till Hua Hin.

Förläng din vistelse med ett besök i Baan Krood. Boka via YogaDevata & få specialpris:

130 km. Söder om Hua Hin upplever du det genuina Thailand med milslånga stränder, mysiga små restauranger med alla havets läkerheter. Välkommna till Baan Krood och oss på Seascape Resort. 3 nätter inklusive frukost 5,900 baht. Bokning 30 dagar innan ankomst.

Bokning:

För att boka er plats, fyll i intresseanmälan på kontaktsidan. Ni betalar då 12% av priset (1680kr) först då är din plats reserverad. Resterande av hälsoresan betalas senast 30 dagar innan ankomst. Du får då ett mail som ger dig alla uppgifter du behöver.

Fullt program mailas till dig vid anmälan. Anmälan är bindande med det undantaget att en kris skulle drabba dig eller din familj. I sådana fall utgår full återbetalning till dig förutom bokningsavgiften. Läkarintyg på det inträffade kommer vi att behöva då. Reservation gällande mindre ändringar i schema och program då de kan förekomma.

Pass, Visum & Reseförsäkring:

Kontrollera att ditt pass är giltigt minst 6 månader innan återresa. Kontrollera visum regler med Thailändska Ambassaden. Boka alltid reseförsäkring via ditt försäkringsbolag om det inte ingår i din hemförsäkring.

Särskilda önskemål:

Vi försöker i den mån vi kan och har möjlighet att tillgodose särskilda önskemål men några krav på sådana kan man ej ha.

Väl mött YogaÄnglar

Sagt om hälsoresan

Be the change that you wish to see in the world.
~ Mahatma Gandhi ~