Sommaryoga vid Börringe Kloster

Kom och Yoga utomhus på underbara Börringe Kloster i natursköna Skåne.

Vi gör Yoga i trädgården vid fina Börringe Kloster, äter sedan en underbar lunch i klostermiljö med anor från 1150-talet. Anita på Börringe Kloster har hälsosam god mat med mycket närodlade produkter och lagar spännande mat med ”ogräs” och vilda örter. Det är en kulturupplevelse i sig att vara i restaurangen och butiken som en gång i tiden var det gamla ridhuset och stallet som tillhörde slottet. Därefter tar vi en promenad runt i de vackra omgivningarna och avslutar med en meditation.

 

Program

Samling kl. 11:00

11:20-12:30 – Yoga
12:30-13:30 – Lunch
13:30-13:45 – Bensträckare

13:45-14:15 – Qi gong 
14:15-15:00 – Meditation

 

Följande datum är ni välkomna:

Lördag 23 Juli
Lördag 20 augusti

 

Ha på mjuka kläder och ta med en varmare tröja till meditationen. Yogamattor och filtar finns här. Vid dåligt väder kommer vi tyvärr att ställa in. Deltagare flyttas över till nästkommande helg om de så önskar, annars utgår full återbetalning.

Kostnad:

480 kr ink.lunch. Kommer ni vid båda tillfällena och bokar dem vid samma tillfälle så blir det 900 kr ínk. lunch. Anmälningar görs genom kontaktformuläret på kontaktsidan eller via telefon.

Boka din plats:

Anmälan är bindande. Observera att anmälan ska göras senast dagen innan kursstart och hela kursavgiften ska då betalas.

Avbokningspolicy:

Om du avbokar mer än 8 dagar innan start av kurs återbetalas hela avgiften till dej. Avbokar du 4 dagar innan återfår du 50%. Senare avbokning utgår ingen återbetalning. All avbokning ska ske skriftligen till YogaDevata.

 

Väl mött YogaÄnglar

sidebar_current-grupp-sommar-yoga-i-svaneholm

Människan är inte annat än summan av sina tankar. Det man tänker det blir man.
~ Mahatma Gandhi ~