Yoga som avslutning på Konferensdag & Feel Good Dag

I samarbete med konferensanläggningar/hotell i Skåne kan ni nu beställa hälsoinriktning på er konferens eller varför inte ge era anställda en hel ”Feel Good Dag” med hälso/yogainriktning.

Konferensdag

Ge till era medarbetare/anställda ett verktyg som alla kan dra nytta av fysiskt & psykiskt & som kan utföras när som helst under stressiga arbetsdagar. Studier visar hur vi blir friskare, gladare, mer stresståliga och effektivare under arbetsdagen om vi då och då kan ta en liten stund för oss själva.

Yoga på stol kan utföras var du vill, hemma eller på arbetet som en minipaus. Ett par olika meditationstekniker lärs ut och ni får ett häfte med yogarörelserna samt en meditations cd-skiva med er.

YogaDevata erbjuder er en lärorik och annorlunda konferensaktivitet som kan spara många dagar av sjukfrånvaro som är frammanade av ryggont, utmattning och inre stress.

YogaDevata erbjuder 3 färdiga koncept

  1. Yoga på stol och kortare meditation. 45 min. Passar alla grupper, stora som små. Alla rörelser görs sittande eller stående.
  2. Yoga på matta eller stol och 30 minuters meditation. 1,5 timmar. Här får man prova på ett lite mer riktigt yogapass. Yogan är lugn och meditativ och anpassas till alla grupper.
  3. Yoga på matta eller stol samt en föreläsning, ”Håll dig frisk”. 3 timmar. Ett yogapass på matta eller stol samt en guidad meditation och föreläsning uppbyggd kring ämnet hälsa, sin egen och andras. Passar stora och små grupper.

Feel Good Dag

Feel Good Dag är en inspirationsdag vars tema är hälsa och handlar om vad vi själva kan göra för att få ett friskare, rikare liv, med mindre negativ stress.

Vi börjar dagen med en härlig mysig frukost. Därpå följer en inspirerande föreläsning och diskussioner kring temat ”hälsa – håll dig frisk”. Efter det har vi ett energigivande yogapass på matta, sedan kommer lunchen som är både hälsosam och god. Efter lunchen finns lite utrymme för en promenad för de som vill. Eftermiddagen fyller vi med yogapass på stol och en guidad energimeditation. Avslutningen på dagen blir en riktigt god fika.

Vi utformar även Feel Good-dagar efter era önskningar och behov.

Feel Good Dag kan beställas av grupper, 6 – 25 personer.

Har ni andra önskemål eller förslag, hör av er.

Väl mött YogaÄnglar

We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.
~ Pierre Teilhard de Chardin ~